Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Blattspinat, TK, nicht aufgetaut
- 270 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Milch
- 200 g Öl
- 400 g Mehl
- 2 Pck. Backpulver
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 400 g Schmand
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1458 kJ / 349 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 132 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marzipan-Pflaumenmus-Rauten
1j 30 menit
Spinat-Poke-Cake mit Frischkäseguss
2h 40 min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1j 30 menit
Melonenkuchen
3sa
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Stollen-Butterkuchen
2h 45 min
Schmand-Ananas-Kuchen
7 Std.
Grusel-Schnitten
1j 30 menit
Rote-Grütze-Torte
5h 30min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 Min
Sägespänekuchen
2j
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50min