Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rührkuchen am Vortag
- 200 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g weisse Schokolade, in Stücken
-
20
g Wasser
nebo 20 g Rum - 4 Eier
- 100 g Crème fraîche
- 140 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- ½ Pck. Backpulver
Schweizer Cake
- 4 Eier
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 2 Pck. Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, (ca. 40 g)
- 150 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 300 g Weissmehl
- ½ Pck. Backpulver
- Puderzucker zum bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheiben
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 32 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süsser Grittibänz
2h 15min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Riz Casimir
45 min
Nidletäfeli
2h
Fotzelschnitten
30 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Osterkuchen
1 godz. 45 min
Mud cake
2h 30min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 godz. 20 min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Heller Mississippi-Cake
1h 15min
Toblerone®-Mousse
3h 10min