Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rührkuchen am Vortag
- 200 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl, etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g weisse Schokolade, in Stücken
-
20
g Wasser
nebo 20 g Rum - 4 Eier
- 100 g Crème fraîche
- 140 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- ½ Pck. Backpulver
Schweizer Cake
- 4 Eier
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 2 Pck. Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, (ca. 40 g)
- 150 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 300 g Weissmehl
- ½ Pck. Backpulver
- Puderzucker zum bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheiben
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 32 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süsser Grittibänz
2 Std. 15 Min
Hörnlisalat
35min
Spitzbueben
1 Std. 40 Min
Zitronen-Glace
12 Std. 30 Min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Pulled-Pork-Burger
4 Std. 50 Min
Spaghetti Carbonara
35min
Vanilleglace
12 Std.
Wiener Schoggi-Sablés
50min
Cornflakes-Schoko-Häufchen
50min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min