Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Milch
- 65 g Butter, in Stücken
-
½
Würfel frische Hefe (20 g), zerbröckelt
nebo 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 1 Ei
- 500 g Weissmehl
- 1 EL Zucker
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2689 kJ / 642 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Luzerner Lebkuchen
55 min
Weggli
2u. 5min
Knöpfli
50 min
Tessinerli
1 Std. 50 Min
Bretzeli
2h 30min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1sa 55 dk
Dreikönigskuchen
2h 15min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min