Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g kulit jeruk dan empulur putih, potong kecil-kecil (3 cm)
- 425 g gula
- 110 g jus jeruk (lihat Variasi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bagian
- Kalorie
- 8029 kJ / 1919 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 489 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 14 mg