
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan moreno mallorquín
- 350 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina integral de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina de fuerza
Acompañamientos
- 3 tomates maduros
- 6 lonchas de jamón serrano
- 6 rebanadas de queso de Mahón
- 180 g de sobrasada mallorquina
- 12 lonchas de camaiot
- 12 alcaparrones
- 12 guindillas verdes en vinagre
- 30 aceitunas machacadas
- 30 aceitunas negras
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 682 kcal / 2850 kJ
- Protein
- 26.93 g
- Tuk
- 32.99 g
- Sacharidy
- 69.27 g
- Vláknina
- 8.53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de ensaimada con sobrasada
10hod. 30min
Focaccinas
3hod. 30min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1hod. 30min
Coca mar y tierra
55min
Coca de trempó de verano
1hod.
Cocas de Valldemossa
1hod. 50min
Albóndigas a la menta con salsa teriyaki
1hod.
Empanadas mallorquinas
1hod.
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11hod.
Arroz brut mallorquín
1hod.
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1hod. 15min
Bizcocho o coca de cuarto
1hod.