![Pa amb oli mallorquín Pa amb oli mallorquín](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f6a226a-2ef9-49a1-9119-2c3284403542/Derivates/38140013-ea4a-4608-aec7-d5f038af5774.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan moreno mallorquín
- 350 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina integral de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina de fuerza
Acompañamientos
- 3 tomates maduros
- 6 lonchas de jamón serrano
- 6 rebanadas de queso de Mahón
- 180 g de sobrasada mallorquina
- 12 lonchas de camaiot
- 12 alcaparrones
- 12 guindillas verdes en vinagre
- 30 aceitunas machacadas
- 30 aceitunas negras
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2850 kJ / 682 kcal
- Protein
- 26.93 g
- Sacharidy
- 69.27 g
- Tuk
- 32.99 g
- Vláknina
- 8.53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocas de Valldemossa
1 Std. 50 Min
Hamburguesa de cerdo con pan al vapor
1h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Galletas saladas de pistacho
30min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30min
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10min
Coca mar y tierra
55min
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1h 15min
Empanadas mallorquinas
1h
Coca de trempó de verano
1h