Kompatibilní verze
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscuiți amaretti
- 1 albuș, de la ou mare
- 80 g zahăr extrafin
- 120 g migdale măcinate
- ½ linguriță extract natural de migdale
Umplutura de piersici
- 5 piersici, mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi
- unt nesărat, pentru uns
- 30 - 40 g fulgi de migdale, după gust
Zabaglione
- 60 g vin Marsala sec
- 60 g vin alb, sec
- 120 g zahăr
- 5 fire de șofran
- 6 gălbenușuri, de la ouă medii
- 1 priză sare de mare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 28.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fursecuri de ciocolată neagră cu umplutură de cremă de brânză
2 godz. 30 min
Biscuiți digestivi cu ciocolată
1h 10min
Fagure de miere
1h 30min
Sunrise Margarita (fără alcool)
Žádné hodnocení
Mini ardei umpluți cu ricotta preparată în casă
1 godz.
Garnitură cu castane și merișoare
Žádné hodnocení
Cupe de salată verde cu ghimbir și porc și chutney de căpșune
Žádné hodnocení
Mini fougasse
Žádné hodnocení
Sos magic de ciocolată
Žádné hodnocení
Sos de ciuperci și anghinare
Žádné hodnocení
Brioșe cu banane și caju
35min
Tartă de pere cu cremă de vanilie
Žádné hodnocení