Kompatibilní verze
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscuiți amaretti
- 1 albuș, de la ou mare
- 80 g zahăr extrafin
- 120 g migdale măcinate
- ½ linguriță extract natural de migdale
Umplutura de piersici
- 5 piersici, mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi
- unt nesărat, pentru uns
- 30 - 40 g fulgi de migdale, după gust
Zabaglione
- 60 g vin Marsala sec
- 60 g vin alb, sec
- 120 g zahăr
- 5 fire de șofran
- 6 gălbenușuri, de la ouă medii
- 1 priză sare de mare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 28.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coroniță din aluat, cu legume
1h 40min
Cheesecake cu fistic și mango
2 godz. 30 min
Chifteluțe vietnameze cu sos de chilli
Žádné hodnocení
Sos cu ardei grași roșii și măr
35min
Chifle Iepurași cu lămâie
2 godz. 40 min
Cuiburi de Paște, din bezea
Žádné hodnocení
Gem de fructe de pădure
30 min
Tartă de pere cu cremă de vanilie
2h
Bundt cu portocale, ghimbir, nuci și merișoare
1 godz. 30 min
Crostini cu pastă de măsline și carne de vită
Žádné hodnocení
Supă picantă de arahide cu cartofi dulci și varză
40min
Biscuiți cu ierburi aromate și parmezan
1 godz. 35 min