Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură

Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
6 porții

Suroviny

Panna cotta de caju
  • zahăr brut de trestie
    100 g
  • păstaie de vanilie tăiată în bucăți (2 cm)
    ½
  • caju crud
    200 g
  • agar-agar
    2 ½ linguriță
  • ulei de floarea soarelui
    1 lingură
  • apă
    500 g
Sos de zmeură
  • zahăr brut de trestie
    30 g
  • zmeură congelată decongelată, zeama dată deoparte
    200 g
  • zeamă de lămâie (volitelně)
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 11.3 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 1399 kJ / 333 kcal
Tuk 19.6 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 3.1 g
Sacharidy 31.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...