
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 eggaldin (u.þ.b. 1000 g)
- ½ sítróna hrærður og safinn
- 2 stönglar steinseljulauf, fersk aðeins blöðin
- 1 hvítlauksrif
- 50 g hrein jógúrt
- 25 g tahini
- 1 hnífsoddur sjávarsalt eftir smekk
- Nutriční hodnoty
- na 1 krukka
- Kalorie
- 599.5 kcal / 2508.1 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 32.3 g
- Sacharidy
- 76.1 g
- Vláknina
- 36.1 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 192.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papriku- og tómatapestó
Žádné hodnocení
Bolognese sósa
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og chiliolía
Žádné hodnocení
Pizzasósa
30min
Avókadó og basildressing
Žádné hodnocení
Ítölsk salatdressing
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og kryddjurtalögur
Žádné hodnocení
Jógúrtsósa með gúrku og myntu
Žádné hodnocení
Sjávarréttamarinering
Žádné hodnocení
Engifer- og chilikryddlögur
Žádné hodnocení
Tandoori kryddlögur
Žádné hodnocení
Kóreskur kryddlögur
Žádné hodnocení