
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g laukur (u.þ.b. 1 laukur), skorinn í fernt
- 2 hvítlauksrif
- 20 g extra virgin ólífuolía
- 800 g tómatar í dós (whole peeled)
- 40 g tómatpúrra
- 2 tsk oregano, þurrkað
- 1 tsk sykur
- 1 - 2 hnífsoddur sjávarsalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 krukka
- Kalorie
- 408.1 kcal / 1707.5 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 22.6 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Vláknina
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 1118.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Self-raising hveiti
Nenhuma avaliação
Rjómaostakrem
Nenhuma avaliação
Smjörkrem
10min
Þeyttur rjómi
Nenhuma avaliação
Grænn Matcha Smoothie
Nenhuma avaliação
Grænt ofurfæðisduft
Nenhuma avaliação
Heimatilbúið próteinduft
Nenhuma avaliação
Léttsteikt eggaldin (300 g)
Nenhuma avaliação
Léttsteiktur kúrbítur (300 g)
Nenhuma avaliação
Steikt paprika (200 g)
Nenhuma avaliação
Mirepoix
Nenhuma avaliação
Léttsteiktir sveppir (400 g)
Nenhuma avaliação