清蒸梭子蟹

清蒸梭子蟹

5.0 6 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 30 克
  • 细砂糖
    20 克
  • 香醋
    60 克
  • 蒸煮用
    600 克
  • 梭子蟹 每个约200-300克
    4 个

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 641.1 mg
Protein 20.2 g
Kalorie 599.8 kJ / 143.5 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 6.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...