Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 - 8 瓣 蒜头
- 20 克 姜 ,切片
- 80 - 100 克 菜籽油
- 6 根 干辣椒 ,切段
- 50 克 京葱 ,切段
- 2 茶匙 花椒 (约5克)
- 2 片 山奈
- 1 颗 草果
- 50 克 辣豆瓣酱 ,选郫县豆瓣酱
- 90 克 剁椒 ,选择红剁椒
- 5 根 泡椒 ,选择绿泡椒
- 400 克 猪大肠 ,干净的冷冻大肠,提前解冻后切段
- 450 克 鸡 ,选择童子鸡,切4×4厘米块
- 70 克 料酒
- 30 克 蚝油
- 15 克 老抽
- 10 克 糖
- 20 克 生抽
- 450 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1751.5 kJ / 419 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 32.5 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1145 mg