Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
红菜头去皮
- 800 克 红菜头 ,根据需要一切二或切块(5厘米大小)
- 600 克 水
慢煮红菜头
- 1000 克 水 (不要超过最大刻度线2.2L)
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 628.5 mg