慢煮红菜头

慢煮红菜头

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 人份

Suroviny

红菜头去皮
  • 红菜头 根据需要一切二或切块(5厘米大小)
    800 克
  • 600 克
慢煮红菜头
  • (不要超过最大刻度线2.2L)
    1000 克
  • 依个人口味调整
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 628.5 mg
Protein 2.5 g
Kalorie 268 kJ / 63.8 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 11.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...