慢煮红菜头
TM6

慢煮红菜头

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

红菜头去皮

  • 800 克 红菜头 ,根据需要一切二或切块(5厘米大小)
  • 600 克 水

慢煮红菜头

  • 1000 克 水 (不要超过最大刻度线2.2L)
  • ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
268 kJ / 63.8 kcal
Protein
2.5 g
Sacharidy
11.2 g
Tuk
0.1 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
4.7 g
Sodík
628.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty