Zařízení & příslušenství
Kulajda
Příprava 5min.
Celkový 40min.
5 porcí
Suroviny
-
1260 gramů vody
-
250 gramů čerstvých hříbků pokrájených na kostičky
-
40 gramů slunečnicového oleje
-
15 gramů másla
-
40 gramů hladké mouky
-
250 gramů brambor na kostičky
-
1 ¼ čajové lžičky kmínu, celého
-
2 čajové lžičky soli
-
5 gramů kopru, čerstvého
-
250 gramů zakysané smetany
-
3 vejce malá, velikosti "S", rozšlehaná
-
2 polévkové lžíce octa plus navíc dle chuti
-
1 ¼ polévkové lžíce cukru plus navíc dle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
1012 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
1355.1 kJ /
323.9 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sacharidy
22.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Žampiónová krémová polévka
20min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1hod.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min.
Frankfurtská polévka
30min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Fazolová polévka s klobásou
35min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Zelňačka
25min.
Koprová omáčka
20min.