Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus
- 20 gramů másla
- 40 gramů sušenek, základních, máslových
- 20 gramů celých ořechů (např. lískových, vlašských, pistácií nebo mandlí)
-
20
gramů hnědého cukru
nebo 20 gramů medu
Náplň
- 300 gramů čerstvého sýru
- 50 gramů smetany, jakéhokoliv typu, min. 30% tuku
- 60 gramů krystalového cukru
-
1 ½
čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
nebo 1 čajová lžička vanilkového extraktu - 1 špetka soli, jemné
- 2 vejce
- 400 gramů vody
Ovocná poleva
- 200 gramů směsi čerstvého ovoce, červeného nebo mraženého ovoce, červeného
- 40 gramů krystalového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Zeleninovo-sýrové fondue
30min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2 godz.
Jogurtový pohár s lesním ovocem a medem
5 min
Nepečený dort s jahodami
6sa 30 dk
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3h 40min
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2h 30 min.
Panna cotta s borůvkami
6sa 30 dk
Meruňkový crumble (bez lepku)
45min
Valentýnský cheesecake
4h 30min
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45 min.
Panna cotta
6 godz. 15 min