
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus
- 20 gramů másla
- 40 gramů sušenek, základních, máslových
- 20 gramů celých ořechů (např. lískových, vlašských, pistácií nebo mandlí)
-
20
gramů hnědého cukru
nebo 20 gramů medu
Náplň
- 300 gramů čerstvého sýru
- 50 gramů smetany, jakéhokoliv typu, min. 30% tuku
- 60 gramů krystalového cukru
-
1 ½
čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
nebo 1 čajová lžička vanilkového extraktu - 1 špetka soli, jemné
- 2 vejce
- 400 gramů vody
Ovocná poleva
- 200 gramů směsi čerstvého ovoce, červeného nebo mraženého ovoce, červeného
- 40 gramů krystalového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Tvarohový krém - Termix
1hod. 10min
Panna cotta
6hod. 15min
Sýrové polštářky
2hod.
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1hod.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min
Eton Mess
1hod.
Moučník "Lesní mech"
2hod. 20min
Tvarohovo-banánový dezert
15min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1hod.
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2hod. 30min
Piškotový pohár s pudingem a ovocem
3hod. 10min