Epla- og döðlukaka (glútenfrí)
TM6 TM5

Epla- og döðlukaka (glútenfrí)

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 150 g smjör (vegan e.t.v.) til að smyrja
  • 80 g möndlur, án hýðis
  • 150 g döðlur, steinlausar
  • 300 g epli afhýdd, kjarnhreinsuð, í bitum
  • 80 g glútenfrítt hveiti
  • 1 tsk lyftiduft (glútenfrítt)
  • 1 tsk kanill
  • ¼ tsk múskat, malað
  • 3 egg, meðalstærð
  • sýrður rjómi (eða þeyttur) til að bera fram með

Nutriční hodnoty
na 1 sneið
Kalorie
1432 kJ / 342 kcal
Protein
6.1 g
Sacharidy
25.5 g
Tuk
24 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty