Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g mleka, plus dodatkowo 2 łyżki do posmarowania
- 3 żółtka
- 30 g masła
- 50 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 40 g mąki pszennej
- 50 g rodzynek
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (ok. 275 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 717 kJ / 171.4 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 89.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drożdżówki-serca z dżemem
2 Std. 10 Min
Czekoladowe pampuchy z białą czekoladą i sosem truskawkowym
1 godz. 15 min
Norweskie bułeczki z budyniem (Skoleboller)
2hod.
Warkocze orzechowe
2hod.
Pizzowe łódeczki w dwóch wariantach
1hod. 30min
Roladki tostowe z sosem owocowym
30 Min
Bułeczki mleczne z czekoladą
2 godz. 30 min
Galette z krojonymi jabłkami (TM6)
1 godz. 20 min
Naleśniki Czarny Las
1 godz. 15 min
Ciasto orzechowo-kawowe z Varomy
1 godz.
Buchty z powidłami śliwkowymi
2 godz. 30 min
Słodki chlebek do odrywania (monkey bread)
1 Std. 45 Min