
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Umplutură
- 130 g apă
- 1 lingură gelatină pudră
- 500 g lapte integral
- 100 g zahăr extrafin
- 50 g amidon de porumb
- 2 lingurițe extract natural de vanilie
Aluat
- 50 g canola oil plus pentru uns
- 2 linguri pesmet
- 130 g brânză ricotta, fină bine scursă
- 50 g lapte integral
- 1 ou
- 300 g făină
- 2 ½ lingurițe praf de copt
- ¼ linguriță sare
- 150 g zahăr
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 100 g unt nesărat tăiat în bucăți
- 30 g gem de caise
- 200 g fulgi de migdale
- 200 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 513.5 kcal / 2156.8 kJ
- Protein
- 10.8 g
- Tuk
- 30.6 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Sodík
- 450.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Prăjitură cu unt și piersici
2hod. 20min
Chifteluțe (gătite lent) în sos de roșii
3hod. 40min
Fursecuri cu portocală și stafide
1hod.
Bundt sărat cu cartofi
1hod. 55min
Biscuiți cu portocale
2hod. 10min
Cornulețe fragede
1hod.
Desert australian
Žádné hodnocení
Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci
35min
Borș rusesc
50min
Saleuri cu brânză
30min
Tort de ciocolată
2hod.
Tort Pădurea neagră
5hod.