Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Umplutură
- 130 g apă
- 1 lingură gelatină pudră
- 500 g lapte integral
- 100 g zahăr extrafin
- 50 g amidon de porumb
- 2 lingurițe extract natural de vanilie
Aluat
- 50 g canola oil, plus pentru uns
- 2 linguri pesmet
- 130 g brânză ricotta, fină, bine scursă
- 50 g lapte integral
- 1 ou
- 300 g făină
- 2 ½ lingurițe praf de copt
- ¼ linguriță sare
- 150 g zahăr
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 100 g unt nesărat, tăiat în bucăți
- 30 g gem de caise
- 200 g fulgi de migdale
- 200 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2156.8 kJ / 513.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 450.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chec cu mere
50 min
Tort cu piure de mere
1h 15min
Bundt sărat cu cartofi
1 godz. 55 min
Prăjitură răsturnată cu prune și mure
1h
Saleuri cu brânză
30min
Tort Pădurea neagră
5h
Chec cu lămâie
2 Std.
Tort de ciocolată
2 Std.
Prăjitură cu migdale și miere
1h
Aluat fraged
5min
Chec marmorat
2 Std.
Prăjitură cu mere și nuci
4 godz.