Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises, coupées en deux
nebo 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1h 10min
Parmigiana al forno
1h 50min
Sirop de thé froid
25min
Croûtes au fromage au four
35min
Grittibenz sucré
2h 15min
Focaccia au romarin
2h 30min
Sauce balsamique
10min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Miroirs
1h 40min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Focaccia aux tomates
40min
Tresse bernoise
1h 45 min