Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises, coupées en deux
nebo 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse au thon
5min
Focaccia au romarin
2h 30min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Panure
5min
Pain toupie rapide
40min
Croissants au jambon
35min
Focaccia aux tomates
40min
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 min
Pesto de basilic
10 min
Risotto aux bolets et au brie
35min