
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises coupées en deux
nebo 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 388 kcal / 1625 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 62 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croûtes au fromage au four
35min
Pain croustillant
1hod.
Nœud au lard
2hod. 10min
Petits croissants à la vanille
1hod. 30min
Risotto
30min
Risotto à la courge
35min
Focaccia aux tomates
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Croissants au jambon
35min
Focaccia au romarin
2hod. 30min
Cake imbibé au citron
1hod. 30min
Tresse bernoise
1hod. 45min