Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises, coupées en deux
nebo 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30min
Pain toupie rapide
40min
Risotto alle cinque P
30min
Crème glacée aux fruits
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Yogourt nature
12h
Mousse au thon
5 min
Papet vaudois
55min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Mousse au mocca rapide
5 min
Focaccia aux tomates
40min
Croissants au jambon
35 Min