Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 260 g de farine
- 20 g d'huile d'olive
- ¼ cube de levure boulangère fraîche (10 g)
- ½ c. à café de sel
- 135 g d'eau
Moulage et garniture
- farine pour abaisser la pâte
- 130 g d'oignons, coupés en quatre selon la grandeur
- 180 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de lard, dégraissé, en tranches, coupées en lanières (5 mm)
- 2 pincées de fleur de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 99.3 g
- Tuk
- 87.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Escargots noix-cannelle
2h 10 min
Croissants au jambon
35 Min
Milanais
3ωρ.
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Rösti bernois
40 λεπτ.
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
French dressing raffiné
15min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min