Kompatibilní verze
Risotto cu ciuperci și parmezan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g apă
-
2
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
nebo 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume, făcut în casă - 80 g parmezan, tăiat în bucăți (2 cm)
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 40 g ulei de măsline extravirgin
- 500 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate sferturi
- 80 g unt nesărat, tăiat în bucăți
- 640 g orez pentru risotto (e.g. Carnaroli, Arborio, timp de gătire 14-15 minute)
- 120 g vin alb, sec
- 1 ½ - 2 linguriță sare de mare, după gust
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 580.2 mg
Alternativní recepty
Grog fierbinte cu scorțișoară
Žádné hodnocení
Ouă de ciocolată
Žádné hodnocení
Brânză proaspătă cu miere din flori de portocal
35 Min
Mămăligă cu ragu consistent de carne
Žádné hodnocení
Lasagna cu Ragu de legume
1 Std. 10 Min
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2 Std.
Mocktail CosNOpolitan
Žádné hodnocení
Gem de fructe de pădure
1 Std.
Risotto
40 Min
Bruschete cu inimi de anghinare
30 Min
Miniburger cu brânză de capră
2 Std.
Sirop de Lemon grass și ghimbir
Žádné hodnocení