Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g făină
- 75 g unt nesărat, foarte rece, tăiat cuburi
- ½ linguriță sare
- 50 g apă
- Nutriční hodnoty
- na 18 bucăți
- Kalorie
- 4511 kJ / 1078 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 109 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Foitaj rapid
1h 20 phút
Tort ”Înțepătură de albine”
6h 50 min
Chifle-purceluși
2 Std.
Aluat cu cartofi pentru pizza
1h 5min
Focaccia cu pere și Gorgonzola
2 Std. 15 Min
Arahide în zahăr ars
1h 30min
Aluat dulce de tartă
1ωρ. 50 λεπτ.
Pandișpan
1ωρ. 50 λεπτ.
Aluat de pâine
5 Min
Plăcintă cu mere și coacăze negre
2 Std.
Aluat de choux
2 Std.
Aluat pentru paste
1h