Zařízení & příslušenství
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Příprava 20min.
Celkový 20min.
8 portions
Suroviny
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (volitelně) to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3 mg
Protein
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min.
Cereal and Fruit Purée
20min.
Vegetable - Potato and Meat Purée
35min.
Egg-Free Mayonnaise
10min.
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min.
Crêpes
1hod. 15min.
Popcorn Verrines
1hod. 30min.
Cheese Blintz Soufflé
1hod. 10min.
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min.
Caramel Monster Mud Dip
15min.
Yogurt Dressing
5min.
Checkerboard Sablés
2hod. 30min.