
Zařízení & příslušenství
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Příprava 20min
Celkový 20min
8 portions
Suroviny
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh mint leaves (volitelně) to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
181 kcal /
757 kJ
Protein
1 g
Tuk
0.4 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sodík
3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 recepty/-ů
USA
USA