Kremet ertesuppe

Kremet ertesuppe

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 porsjoner

Suroviny

  • løk delt i to
    150 g
  • smør
    20 g
  • grønne erter, ferske
    1000 g
    1000 g grønne erter, frosne
  • vann
    600 g
  • kyllingbuljongpaste
    1 ss
    1 kyllingbuljong terning (til 0.5 l)
  • crème fraîche, min 30% fett
    200 g
    200 g rømme
  • svart pepper, nykvernet etter smak
    2 klype
  • salt, finmalt etter smak
    ½ ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 7 g
Kalorie 778 kJ / 187 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše