Zařízení & příslušenství
Kremet ertesuppe
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 porsjoner
Suroviny
-
løk delt i to150 g
-
smør20 g
-
1000 g grønne erter, frosnegrønne erter, ferske1000 g
-
vann600 g
-
1 kyllingbuljong terning (til 0.5 l)kyllingbuljongpaste1 ss
-
200 g rømmecrème fraîche, min 30% fett200 g
-
svart pepper, nykvernet etter smak2 klype
-
salt, finmalt etter smak½ ts
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
7 g
Kalorie
778 kJ /
187 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Smak av vår
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Rensende thaisuppe
25min.
Kremet aspargessuppe
Žádné hodnocení
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Žádné hodnocení
Misosuppe
Žádné hodnocení
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Žádné hodnocení
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Žádné hodnocení
Kikertsuppe (Revithia)
Žádné hodnocení
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Žádné hodnocení
Kremet fiskesuppe
45min.
Betasuppe
30min.
Fattigmann "aspargessuppe"
50min.
Tomatsuppe
40min.