Zařízení & příslušenství
Kikertsuppe (Revithia)
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 40min.
6 porsjoner
Suroviny
-
løk, gul delt i to150 g
-
olivenolje50 g
-
kikerter, tørket bløtlagt over natten, skylt og drenert250 g
-
vann1350 g
-
salt2 ts
-
vann avkjølt250 g
-
hvetemel30 g
-
sitronsaft, ferskpresset (ca. ½ sitron)20 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
12 g
Kalorie
1054 kJ /
251 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Postkort fra Hellas
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Rensende thaisuppe
25min.
Kremet aspargessuppe
Žádné hodnocení
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Žádné hodnocení
Misosuppe
Žádné hodnocení
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Žádné hodnocení
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Žádné hodnocení
Kremet ertesuppe
40min.
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Žádné hodnocení
Kremet fiskesuppe
45min.
Betasuppe
30min.
Fattigmann "aspargessuppe"
50min.
Tomatsuppe
40min.