Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de pommes de terre, coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 400 - 500 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1327.4 kJ / 317 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 289.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Lasagne à la bolognaise
2h 15 min
Gratin dauphinois aux cèpes
1h 30 min
Purée mousseline
40 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Tarte aux pommes
1h
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Salade carottes râpées
10 min
Spaghetti carbonara express
25 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40 min