Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de carotte, en morceaux
- 1 branche de céleri, en morceaux
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de viande de bœuf hachée
-
500
g de passata de tomate nature
nebo 500 g de coulis de tomates - 200 g d'eau
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à café de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Légumes aux haricots verts
30min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Sauce aux champignons
30min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 min
Chorba tunisienne
45 min
L'incontournable sauce bolognaise
50min
Carottes à la marocaine
40min
Sauce au yaourt
5 Min
Penne aux asperges et au brocoli
30min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Pains batbout marocains
1u.