Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de carotte, en morceaux
- 1 branche de céleri, en morceaux
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de viande de bœuf hachée
-
500
g de passata de tomate nature
nebo 500 g de coulis de tomates - 200 g d'eau
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à café de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Riz sauté aux épices et champignons
45min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
L'incontournable sauce bolognaise
50min
Riz fondant aux légumes
25 Min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Purée mousseline
40min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30min
Crêpes aux mille trous
1 Std. 10 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 Min
Couscous de poulet aux légumes
1 Std. 20 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h