Zařízení & příslušenství
酸菜锅底
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
1 个
Suroviny
-
泡姜 切片30 克
-
干辣椒 切段2 根
-
新鲜小米椒 切段2 根
-
泡椒 红泡椒,切段50 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
菜籽油120 克
-
大葱 切段50 克
-
酸菜 切段水里浸泡冲洗5分钟沥干350 克
-
鸡精 (volitelně)5 克
-
黄灯笼辣椒酱100 克
-
水1200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
3437.6 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
5459 kJ /
1306 kcal
Tuk
123.5 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
15.1 g
Sacharidy
40.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
在家吃火锅
10 recepty/-ů
Čína
Čína