Gluten- og kernefrie boller
TM6 TM5 TM31

Gluten- og kernefrie boller

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 200 g mandler, med skind
  • 30 g psyllium husk
  • 2 tsk bagepulver, glutenfri
  • 1 tsk himalaya salt eller keltisk havsalt
  • 3 æggehvider
  • 30 g æblecidereddike
  • 250 g vand kogende

Nutriční hodnoty
na 1 stykke
Kalorie
270.2 kcal / 1134.8 kJ
Protein
11.3 g
Tuk
22.3 g
Sacharidy
3.1 g
Vláknina
7.9 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sodík
626.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše