Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)

Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)

Žádné hodnocení
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 2hod.
10 potongan

Suroviny

isian custard
  • krim keju
    60 g
  • whipping cream
    60 g
  • eritritol (pengganti gula)
    30 g
  • tepung kelapa
    15 g
  • telur bebek, asin
    4
  • telur ayam
    2
Kulit Kue Bulan Bebas Gluten
  • tepung almond
    110 g
  • tepung kelapa
    15 g
  • eritritol (pengganti gula)
    15 g
  • telur
    1
  • madu
    5 g
  • bubuk angkak (bubuk beras ragi merah)
    1 sdt
  • bubuk matcha
    ½ sdt
Penyusunan
  • putih telur dikocok lepas
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 potongan

Sodík 94 mg
Protein 4.7 g
Kalorie 572.4 kJ / 136.8 kcal
Tuk 10.1 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 75.2 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše