Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
kulit kue bulan
- 110 g tepung almond
- 15 g tepung kelapa
- 15 g eritritol (pengganti gula)
- 1 telur ayam
- 5 g madu
Isian Kacang Wijen
- 60 g biji wijen hitam
- 90 g kacang tanah goreng
- 60 g eritritol (pengganti gula)
- 40 g mentega tawar
memanggang
- 1 putih telur, dikocok lepas
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 718 kJ / 171.6 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 70.8 mg