Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (volitelně)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (volitelně)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kavanoz
- Kalorie
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 3510.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandez sos
20min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Tavuk Suyu
1 Std. 10 Min
Vejetaryen Pizza
Žádné hodnocení
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Žádné hodnocení
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Tavuk Eti Suyu
Žádné hodnocení
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Žádné hodnocení
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 godz. 10 min