Zařízení & příslušenství
骨汤锅底
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
1 个
Suroviny
-
猪骨 选用筒骨,切块600 克
-
姜3 片
-
水1400 克
-
料酒50 克
-
山奈1 片
-
甘草1 片
-
整颗豆蔻1 颗
-
盐 (约1.5茶匙)7 - 8 克
-
红枣4 - 5 颗
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
2953.6 mg
Protein
52.1 g
Kalorie
2629 kJ /
629 kcal
Tuk
36.2 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sacharidy
17.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
在家吃火锅
10 recepty/-ů
Čína
Čína