骨汤锅底

骨汤锅底

3.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
1 个

Suroviny

  • 猪骨 选用筒骨,切块
    600 克
  • 3 片
  • 1400 克
  • 料酒
    50 克
  • 山奈
    1 片
  • 甘草
    1 片
  • 整颗豆蔻
    1 颗
  • (约1.5茶匙)
    7 - 8 克
  • 红枣
    4 - 5 颗

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 2953.6 mg
Protein 52.1 g
Kalorie 2629 kJ / 629 kcal
Tuk 36.2 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 17.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...