Zařízení & příslušenství
潮汕牛肉锅底
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 55min.
1 个
Suroviny
-
牛腩 切4×4厘米块600 克
-
水2200 克
-
姜3 片
-
干的虾米10 克
-
白芷1 - 2 片
-
京葱 切4厘米段50 克
-
白胡椒粒5 - 6 颗
-
盐10 克
-
料酒50 克
-
玉米 切块100 克
-
枸杞5 克
-
红枣2 颗
-
白萝卜 切3×3厘米块100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
2531 mg
Protein
112.4 g
Kalorie
9087 kJ /
2174 kcal
Tuk
177.1 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
28.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
在家吃火锅
10 recepty/-ů
Čína
Čína