潮汕牛肉锅底

潮汕牛肉锅底

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 55min.
1 个

Suroviny

  • 牛腩 切4×4厘米块
    600 克
  • 2200 克
  • 3 片
  • 干的虾米
    10 克
  • 白芷
    1 - 2 片
  • 京葱 切4厘米段
    50 克
  • 白胡椒粒
    5 - 6 颗
  • 10 克
  • 料酒
    50 克
  • 玉米 切块
    100 克
  • 枸杞
    5 克
  • 红枣
    2 颗
  • 白萝卜 切3×3厘米块
    100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 2531 mg
Protein 112.4 g
Kalorie 9087 kJ / 2174 kcal
Tuk 177.1 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...