Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Weisskabis, in vierteln oder achteln, Strunk entfernt
- ½ TL Salz
Dressing
- 100 g Schalotten, halbiert
-
50
g Obstessig
nebo 50 g Rotweinessig - 60 g Öl
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 802 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 505 mg
Alternativní recepty
Eiersalat-Brötli
15min
Apfel-Rührkuchen
50 Min
Randensalat mit Meerettich
10min
Käsesalat mit Gurke und Tomaten
20min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
French Dressing
15min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 Min
Weisskabissalat (TM6)
15min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Balsamico-Dressing
10min