
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Weisskabis, in vierteln oder achteln, Strunk entfernt
- ½ TL Salz
Dressing
- 100 g Schalotten, halbiert
-
50
g Obstessig
nebo 50 g Rotweinessig - 60 g Öl
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 802 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 505 mg
Alternativní recepty
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 Min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce (TM6)
1 Std. 15 Min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10 Min
Weisskabissalat (TM6)
15 Min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette (TM6)
15 Min
Randensalat mit Meerettich
10 Min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 Min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 Min
Balsamico-Dressing
10 Min
Frittata aus dem Egg poacher
35 Min
Rohkostsalat
10 Min