腌酸黄瓜(TM5)

腌酸黄瓜(TM5)

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 20min.
2 罐

Suroviny

  • 棕色芥末籽
    4 茶匙
  • 蒜头 切碎
    2 瓣
  • 黑胡椒粒
    2 茶匙
  • 红辣椒片 (volitelně)
    ½ - 1 茶匙
  • 新鲜综合香草 (volitelně) (莳萝、百里香、迷迭香)
    2 枝
  • 小黄瓜 (每根约125克),切去2头
    3 - 4 根
  • 230 克
  • 苹果醋
    230 克
  • 3 茶匙
  • 糖 (volitelně)
    1 ½ 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 罐

Sodík 3510.7 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 565.8 kJ / 135.3 kcal
Tuk 2.1 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...