Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 di cipolla, tagliata a metà
-
150
g di albicocche secche, denocciolate, tagliate
a metà -
500
g di polpa di zucca, (es. hokkaido) a
pezzi - 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
- 100 g di semi di zucca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero a grani
- 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
- 2 chiodi di garofano
- 500 g di aceto di vino bianco
- 250 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuori di muffin
40 Min
Praline orientali
Žádné hodnocení
Crème caramel
2 Std. 45 Min
Vol-au-vent con polpettine piselli e carote
Žádné hodnocení
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 Min
Smoothie verde
5 Min
Carne con verdure con riso
15 Min
Salsa al caramello
1h 30min
Knöpfli
50 Min
Udon con verdure
40 Min
Knöpfli
50 Min
Stufato con patate e champignon
1 Std.