Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 di cipolla, tagliata a metà
-
150
g di albicocche secche, denocciolate, tagliate
a metà -
500
g di polpa di zucca, (es. hokkaido) a
pezzi - 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
- 100 g di semi di zucca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero a grani
- 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
- 2 chiodi di garofano
- 500 g di aceto di vino bianco
- 250 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di zucca
1h
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Curry di verdure
1h
Panna cotta con coulis di mango
4 godz. 15 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11ωρ.
Baguette
4h
Salsa al pomodoro
40 min
Panpepato lucernese
55min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Cubetti di frittata con broccoli
Žádné hodnocení
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min