Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vargánya gomba, szárított
- 40 g parmezán, darabokra vágva (3 cm)
- 200 g vegyes zöldség (pl. zeller, sárgarépa és hagyma), darabokra vágva
- 1 fokhagyma gerezd
- 40 g extraszűz olívaolaj
- 400 g gomba, friss, negyedekre vágva
- 1 ek paradicsom püré
- 50 g fehér bor, száraz
- 400 g paradicsom, negyedekre vágva
- 1 - 1 ½ tk só, ízlés szerint
- ½ - 1 tk feketebors, őrölt, ízlés szerint
- 1 tk kristálycukor
- ½ tk zöldségleves alap (lásd javaslatok)
- 100 g víz
- 1 babérlevél, szárított
- 1 ág rozmaring, friss, csak levelek
- 1 - 1 ½ tk oregánó, szárított
- Nutriční hodnoty
- na 1 adag
- Kalorie
- 921.7 kJ / 219.5 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1128.5 mg