Borjúcsíkok burgonyával

Borjúcsíkok burgonyával

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
4 adag

Suroviny

  • borjúszelet csíkokra vágva (4 cm) (lásd javaslatok)
    650 g
  • kukorica keményítő
    20 g
  • szójaszósz
    60 g
  • vöröshagyma (kb. 150 g), félbevágva
    1
  • extra szűz olívaolaj
    30 g
  • húsleves alap (lásd javaslatok)
    1 ek
  • víz
    500 g
  • burgonya meghámozva és szeletekre vágva
    800 g
  • csiperke gomba vékony szeletekre (5 mm) vágva
    400 g
  • paradicsom püré
    20 g
  • tejföl (lásd javaslatok)
    100 g
  • 1 tk
  • feketebors, őrölt
    ¼ tk
  • Worcestershire szósz (volitelně)
    1 tk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 adag

Sodík 2748.8 mg
Protein 33.6 g
Kalorie 2255 kJ / 536.8 kcal
Tuk 26.9 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 12.6 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše