Zařízení & příslušenství
咸肉丝瓜烩河虾
Příprava 10min.
Celkový 15min.
3 人份
Suroviny
-
油20 克
-
咸肉 切薄片60 克
-
姜 切丝1 片
-
料酒40 克
-
新鲜的虾 河虾200 克
-
盐1 小撮
-
丝瓜 去皮切滚刀块200 克
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
369.2 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
1321 kJ /
316 kcal
Tuk
23.2 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
5.7 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一日三餐
21 recepty/-ů
Čína
Čína