Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 210 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı
- 2 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk kurutulmuş, toz zerdeçal
- 540 g mantar, dilimlenmiş (0.5 - 1 cm)
- 540 g su
- 30 g un
- 240 g süt
- 2 tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 yk domates salçası
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, ince kıyılmış
- 2 tk limon suyu
- 1 tutam karabiber
- 50 g krema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 959.1 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 55.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Cennet Çorbası
40min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 godz.
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Ekşili Köfte
1 Std. 15 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min