Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 - 30 g zeytinyağı
- 170 - 200 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 700 - 800 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz, bezelye), parçalara bölünmüş
- 750 - 850 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
nebo ½ küp sebze bulyon - 1 tk tuz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Sebze Bulyon
1 Std.
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min
Sebze Çorbası
35 Min