Zařízení & příslušenství
Pizza Margherita
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 10min.
2 portioner
Suroviny
Pizzadeg
-
extra virgin olivolja plus extra för smörjning15 g
-
vatten rumstempererat110 g
-
½ tesked maltextraktsocker½ tesked
-
1 tesked torrjäst, (4 g)färsk jäst smulad10 g
-
vetemjöl special200 g
-
salt½ tesked
Margherita-topping
-
mozzarella i bitar100 g
-
konserverade hackade tomater130 g
-
salt efter smak1 - 1 ½ nypor
-
extra virgin olivolja½ matsked
-
färska basilikablad rivna i strimlor5 - 8
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
997.4 mg
Protein
25.9 g
Kalorie
2680.5 kJ /
640.7 kcal
Tuk
24.2 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
8.6 g
Sacharidy
79.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grundkokboken
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Olivbrödpinnar
Brak ocen
Potatis- & ostsnittar
2 godz.
Kexstjärnor med topping
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Pumpapaj
Brak ocen
Pumpa- & spenatpaj
Brak ocen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Brak ocen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Brak ocen
Ostiga Grönsaksbars
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Sötpotatispizza
Brak ocen