Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

3.5 12 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
20 pezzi

Suroviny

  • 6 uova
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g di olio di semi di mais
  • 50 g di stevia
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone
  • 100 g di amido di mais (maizena)
  • acqua bollente q.b.
  • zucchero a velo a piacere
    panna montata, e frutta fresca, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 122.3 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 844.4 kJ / 201.8 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 12.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...