Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta crescente vegana
- 220 g di bevanda a base di mandorle, non zuccherata + q.b.
- 40 g di olio di semi di girasole
- 60 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 60 g di datteri denocciolati
- 150 g di frutta secca mista sgusciata (es. nocciole, noci, anacardi...)
- 20 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di aroma di vaniglia
Glassa
- 80 g di zucchero
-
2
cucchiaini di burro, vegano
nebo 2 cucchiaini di margarina, vegano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 30.4 mg
Alternativní recepty
Crema pasticcera (vegan)
15 Min
Biscotti con i semi (vegan)
2sa 40 dk
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25min
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Torta mimosa (vegan)
2 Std.
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30 Min
Brioche vegana con frutta secca
2 Std.
Croissant (vegan)
3h 50min
Bevanda di soia e sesamo
12 godz. 45 min
Panini per burger (vegan)
5h
Piadina (vegan)
45 Min
Biscotti d'avena
45 Min