Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta crescente vegana
- 220 g di bevanda a base di mandorle, non zuccherata + q.b.
- 40 g di olio di semi di girasole
- 60 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 60 g di datteri denocciolati
- 150 g di frutta secca mista sgusciata (es. nocciole, noci, anacardi...)
- 20 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di aroma di vaniglia
Glassa
- 80 g di zucchero
-
2
cucchiaini di burro, vegano
nebo 2 cucchiaini di margarina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 30.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30min
Burger vegetale alla barbabietola
3 Std. 25 Min
Soffici barrette di muesli
55min
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40min
Torta mimosa (vegan)
2h
Panini sfogliati
3h 30min
Brioches ripiene alle mele
4h
Paninetti soffici allo yogurt
1h 50min
Croissant (vegan)
3 Std. 50 Min
Danesi ai semi di papavero e mirtilli rossi (vegan)
2 Std. 10 Min
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.