
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta crescente vegana
- 220 g di bevanda a base di mandorle non zuccherata + q.b.
- 40 g di olio di semi di girasole
- 60 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 60 g di datteri denocciolati
- 150 g di frutta secca mista sgusciata (es. nocciole, noci, anacardi...)
- 20 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di aroma di vaniglia
Glassa
- 80 g di zucchero
-
2
cucchiaini di burro vegano
nebo 2 cucchiaini di margarina vegano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 316.9 kcal / 1325.9 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 11.1 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 30.4 mg
Alternativní recepty
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40min
Burger (vegan) (senza glutine)
4hod. 30min
Crema pasticcera (vegan)
15min
Panini per burger (vegan)
5hod.
Biscotti alle arachidi con gocce di cioccolato (vegan)
50min
Pane "challah" (vegan)
2hod. 30min
Biscotti con i semi (vegan)
2hod. 40min
Croissant (vegan)
3hod. 50min
Cracker con farina di lenticchie
1hod.
Biscotti con gocce di cioccolato (vegan)
25min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1hod. 10min
Piadina (vegan)
45min