![Bourbon cu smochine și sirop de arțar Bourbon cu smochine și sirop de arțar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1ad13f74-e544-4b72-a094-a18b86b40969/Derivates/9db6fd1c-e38f-41ac-bb52-c1b4d98af1de.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bourbon infuzat cu smochine
- 255 g whisky bourbon
- 10 smochine (aprox. 200 g), jumătăți
Bourbon acidulat
- 255 g cuburi de gheață
- 2 lingurițe sirop de arțar
- 30 g zeamă de lămâie (aprox. ½ lămâie)
- 2 stropi bitter Angostura
- 595 g bere de ghimbir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1322.7 kJ / 316.1 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 14.7 mg
Alternativní recepty
Far breton cu prune uscate
2h
Ceai negru cu amestec de condimente
Žádné hodnocení
Punch cu mere și portocale
Žádné hodnocení
Unt cu fagure de miere
Žádné hodnocení
File de cod sous-vide, cu cartofi
Žádné hodnocení
Spaghetti din cartofi dulci cu pesto din verdețuri
40 min
Pahare cu somon și andive
Žádné hodnocení
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1 godz. 5 min
Chilli vegetarian
1 godz. 5 min
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45 min
Boeuf bourguignon
1h 30 min
Bœuf bourguignon
1h 40 min