
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g zahăr extrafin
- 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
- 6 cuișoare
- 1 băț de scorțișoară plus pentru servit (după preferință)
- 2 foi de dafin, uscate
- ¼ nucșoară, întreagă proaspăt măcinată
- 1500 g vin roșu
- 1 anason stelat
- Nutriční hodnoty
- na 1 pahar
- Kalorie
- 213 kcal / 893 kJ
- Protein
- 0.6 g
- Tuk
- 0.2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 14 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartă cu nectarine și cremă Frangipane cu alune de pădure
50min
Bourbon cu smochine și sirop de arțar
Žádné hodnocení
Risotto cu ciuperci și parmezan
Žádné hodnocení
Vin fiert, cu mere
25min
Midii in zeamă de turmeric și ghimbir
Žádné hodnocení
Biscuiți și Sos
Žádné hodnocení
Iaurt simplu, preparat în bolul de mixare
12hod. 10min
Pulpe de pui sous-vide
1hod. 35min
Cartofi în stil Rösti Bern
40min
Sirop de Lemon grass și ghimbir
Žádné hodnocení
Pâine cu usturoi
20min
Gem de portocale și curmale
40min