Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g zahăr extrafin
- 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
- 6 cuișoare
- 1 băț de scorțișoară, plus pentru servit (după preferință)
- 2 foi de dafin, uscate
- ¼ nucșoară, întreagă, proaspăt măcinată
- 1500 g vin roșu
- 1 anason stelat
- Nutriční hodnoty
- na 1 pahar
- Kalorie
- 893 kJ / 213 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 14 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotlet de porc sous-vide
2 godz.
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20min
Suc pentru digestie cu papaya
5 min
Batoane de cereale și miere
30 min
Sos pentru grătar în stil texan
20min
Vegetarian pizza
Žádné hodnocení
Vin fiert, cu mere
25min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Rulouri din clătite cu somon
45 min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Ochiuri la aburi
15min
Brioșe Mac 'n' Cheese
1 godz.