Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g zahăr extrafin
- 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
- 6 cuișoare
- 1 băț de scorțișoară, plus pentru servit (după preferință)
- 2 foi de dafin, uscate
- ¼ nucșoară, întreagă, proaspăt măcinată
- 1500 g vin roșu
- 1 anason stelat
- Nutriční hodnoty
- na 1 pahar
- Kalorie
- 893 kJ / 213 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 14 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paste fierte
20min
Covrigi de casă (Pretzels)
1 godz. 35 min
Carne tocată
35min
Ouă vopsite în portocaliu
Žádné hodnocení
Biscuiți cu ghimbir cu mascarpone și smochine
Žádné hodnocení
Albușuri bătute
5 Min
Concentrat pastă de legume
45 min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Unt
10 min
Cafea Dalgona cu lichior irlandez
15 Min
Zahăr pudră
5 Min
Gheață mărunțită
5 Min