Vin fiert

Vin fiert

5.0 15 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
10 pahare

Suroviny

  • zahăr extrafin
    200 g
  • portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
    3
  • cuișoare
    6
  • băț de scorțișoară plus pentru servit (după preferință)
    1
  • foi de dafin, uscate
    2
  • nucșoară, întreagă proaspăt măcinată
    ¼
  • vin roșu
    1500 g
  • anason stelat
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pahar

Sodík 14 mg
Protein 0.6 g
Kalorie 893 kJ / 213 kcal
Tuk 0.2 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...