Zařízení & příslušenství
腌酸黄瓜(TM6)
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 20min.
2 罐
Suroviny
-
棕色芥末籽4 茶匙
-
蒜头 切碎2 瓣
-
黑胡椒粒2 茶匙
-
红辣椒片 (volitelně)½ - 1 茶匙
-
新鲜综合香草 (volitelně) (莳萝、百里香、迷迭香)2 枝
-
小黄瓜 (每根约125克),切去2头3 - 4 根
-
水230 克
-
苹果醋230 克
-
盐3 茶匙
-
糖 (volitelně)1 ½ 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
3510.7 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
565.8 kJ /
135.3 kcal
Tuk
2.1 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
多功能果蔬处理器 基础入门
62 recepty/-ů
Čína
Čína