Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g carrot whole (approx. 1-3 carrots), trimmed and peeled
- 25 g eschalot, cut into halves
- 5 g fresh flat-leaf parsley, cut into thirds, leaves and stalks
- 40 g grapeseed oil
- 25 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 10 g mustard
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 219.7 mg
Alternativní recepty
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
French onion dip
45 min