Sous-vide fish with lemon and herbs

Sous-vide fish with lemon and herbs

4.4 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh parsley plus extra leaves to garnish
    4 sprigs
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • lemon
    4 slices
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • vegetables of choice
  • sauce of choice

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 7.6 mg
Protein 1.6 g
Kalorie 301.9 kJ / 72.2 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 1.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...