
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 4 sprigs fresh parsley plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 72.2 kcal / 301.9 kJ
- Protein
- 1.6 g
- Tuk
- 6.8 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 7.6 mg
Alternativní recepty
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 dk
Green mussels in wine and garlic sauce
45 dk
Ossobuco with orange and fennel salad
2sa 45 dk
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 dk
Scallops and prawns with XO butter
50 dk
Salt-free chicken stock paste
45 dk
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 dk
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2sa 20 dk
Brandy custard (TM6)
15 dk
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26sa 25 dk
Herb and garlic dip
5 dk
Pizza in Bianco
1sa 20 dk