Sous-vide fish with lemon and herbs

Sous-vide fish with lemon and herbs

4.4 5 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 15min
4 portions

Suroviny

  • skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh parsley plus extra leaves to garnish
    4 sprigs
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • lemon
    4 slices
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • vegetables of choice
  • sauce of choice

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 72.2 kcal / 301.9 kJ
Protein 1.6 g
Tuk 6.8 g
Sacharidy 1.3 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sodík 7.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...