Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 小黃瓜 ,洗淨,去除頭尾
- 200 克 黃檸檬 ,直徑小於6公分,或對半縱切
- 1 顆 葡萄柚 (任一種類) ,只取果肉,去除白皮
- 1 顆 柳橙 ,只取果肉,去除白皮
- 30 克 薑 ,去皮,切片
- 10 片 (葉片) 新鮮薄荷葉
- 1500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 263.7 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 18.1 mg